Idrottsförbund

Vi har en stark koppling till svensk idrott och där vi på kort tid blivit marknadsledande inom idrottsförbund.
På våra kontor i Solna och Idrottens hus på Södermalm sitter våra medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet inom idrottsresandet. En ovärderlig tillgång för de resor som kräver det lilla extra. För oss är idrottsresandet något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi förstår att alla förberedelser inför tävlingar och träningar är av högsta betydelse för att nå bästa resultat.

Varför ska ni välja oss?

Anledningarna att välja oss är många, inte minst att idrottsresandet är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi förstår också att alla förberedelser inför tävlingar och samlingar är av högsta betydelse för att nå bästa resultat.
Vi har erfarenheten
Vi har intresset
Vi har förståelsen

Personligt engagemang

Det är viktigt för oss att ni får ert personliga team som känner ert förbunds behov. Vi ser vikten av flexibilitet, hög servicegrad och bra tillgänglighet som en förutsättning för ett långt och bra samarbete.

Trygghet

Grand Travel finns här för er före, under och efter resan. Om något måste ombokas eller ändras utanför kontorstid finns vår 24-timmarsservice som hjälper till med bokningar, tips och råd.

Låt oss på Grand Travel Group sköta er nästa idrottsresa!

Grand Travel Group
Dalvägen 14, 169 56 Solna

08-120 163 50
info@grandtravel.se